GDPR

Desítkám firem a obcí jsme vytvořili systém ochrany osobních údajů. Teď pro řadu z nich fungujeme jako pověřenci pro ochranu osobních údajů. Rádi ušetříme čas a starosti i vám.

S čím vám jako váš pověřenec můžeme pomoci 

1. Pohlídáme soulad vaší praxe s právními předpisy. Můžete s námi konzultovat jakýkoliv proces nebo dokument, který se dotýká osobních údajů. Posoudíme ho z pohledu GDPR, zhodnotíme rizika, případně navrhneme úpravu. Budeme aktivně vyhledávat slabá místa v ochraně osobních údajů a navrhovat vylepšení způsobem, na jakém se s vámi domluvíme. Typické situace, ke kterým se jako pověřenec budeme vyjadřovat:

  • Správa databáze kontaktů a jakékoliv technické nebo organizační změny ve vztahu k ní
  • Fotografie a reference, možnosti jejich publikování na internetu
  • Spolupráce s dodavateli (externí HR, IT, účetní nebo marketingové služby) - změny v procesech, přístupu k údajům zaměstnanců/zákazníků, nově uzavírané smlouvy.
  • Hromadné e-mailové rozesílky, získávání souhlasu pro zasílání obchodních sdělení. Řešení otázky, jak si udržet komunikační či marketingový model a zároveň se nevystavovat riziku stížností kvůli spamu.

2. Jsme na telefonu pro dotazy vašich zaměstnanců.

3. Pomáháme vyřídit dotazy a žádosti osob, jejichž osobní údaje zpracováváte a které požadují výmaz, opravu či přístup ke svým údajům.

4. Připravíme vás na kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů a zastoupíme vás před tímto úřadem.

Rozsah služby

Službu poskytujeme ve formě měsíčního paušálu za pevnou cenu, kterou stanovujeme podle typu a velikosti organizace a od toho odvozeného předpokládaného objemu práce. Kontaktujte nás a pošleme vám nabídku do 2 pracovních dnů.

Obraťte se na nás

Naše zkušenosti

Služby v souvislosti s nakládáním s osobními údaji jsme poskytovali například městu Písek, Troubsko, Okresní hospodářské komoře Šumperk, nebo společnostem Nano Energies, Saft, Student agency, Autonapůl, Gala a dalším. 


Ozvěte se nám. Jsme Váš partner pro správná rozhodnutí

Poskytnete nám základní informace

Stačí stručně popsat situaci, kterou právě řešíte, vyplnit kontaktní údaje a odeslat formulář níže.

Dohodneme si podmínky spolupráce

Zavoláme Vám, nebo se ozveme e-mailem, probereme detaily možné spolupráce a připravíme nabídku.

Pustíme se do práce

Pokud se rozhodnete využít našich služeb, uděláme vše pro úspěšné vyřešení vašeho případu.

S čím potřebujete pomoci*

Vaše jméno a příjemní*

Váš telefon*

Ulice a č.p., město*

Váš e-mail*

Poptávám placenou právní službu a potvrzuji, že souhlasím s podmínkami poskytování právních služeb

Přečtěte si, jak nakládáme s osobními údaji zde.